Στη ζωή δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε...

Υπάρχουν και τα... ΠαραΤράγουδα!

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Στα χνάρια του Μάικλ Τζάκσον


Ο βασιλιάς της ποπ μπορεί να πέθανε πριν από περίπου ένα χρόνο σε ηλικία 50 ετών αλλά το πνεύμα του συνεχίζει να ζει μέσα στο κορμί ενός τετράχρονου Κινέζου.Γνωστός με το ψευδώνυμο Ξιάο Μπάο («μικρός θησαυρός» ελληνιστί), ο Γουάνγκ Γιμίνγκ ξεχωρίζει για την ακρίβεια αλλά και το πάθος με τα οποία μιμείται τις χορευτικές κινήσεις του Μάικλ Τζάκσον.Στα χνάρια του Μάικλ Τζάκσον
Κινούμενος στα χνάρια του αδικοχαμένου ειδώλου του (υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Τζάκσον είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως παιδί-θαύμα), ο μικρός Κινέζος έχει αρχίσει να οργώνει τις σκηνές της υφηλίου.
Πρόσφατα, εμφανίστηκε να «φεγγαροπερπατεί» (κοινώς να κάνει το κλασικό τζακσονικό «moonwalk») σε σόου της αμερικανικής τηλεόρασης καθώς και στην Παγκόσμια Έκθεση της Σαγκάης.
Στα χνάρια του Μάικλ Τζάκσον
«Επενδύοντας» στην κλίση του υιού τους, οι γονείς του τετράχρονου τον «προωθούν» ξοδεύοντας περί τα 2.500 ευρώ μηνιαίως σε μαθήματα χορού, κουστούμια και αξεσουάρ.
Όσο για τον ίδιο τον χορευτή, αυτός τουλάχιστον προς το παρόν μοιάζει να το διασκεδάζει και να διατηρεί την παιδικότητά του (ας ελπίσουμε ότι δεν θα την στερηθεί).
Να σημειωθεί πως ο Μάικλ Τζάκσον ήταν και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Κίνα. Μάλιστα, λέγεται πως στα άμεσα σχέδια των κινεζικών αρχών είναι να κατασκευάσουν σε ένα νησάκι κοντά στη Σαγκάη μια μικρογραφία της «Νέβερλαντ», του ράντσου που διατηρούσε ο Βασιλιάς της Ποπ στην Καλιφόρνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου