Στη ζωή δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε...

Υπάρχουν και τα... ΠαραΤράγουδα!

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Προς νέο κόμμα η Μπακογιάννη

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας παράλληλα την πρόθεσή της να παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής, μετά τη διαγραφή της από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.
Την πρόθεσή της να παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής, μετά τη διαγραφή της από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, επανέλαβε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ.
Αναφερόμενη στην απόφασή της να υπερψηφίσει τα νέα μέτρα η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι «στην πολιτική και στη ζωή πρέπει να ακούς τη συνείδησή σου» και τόνισε πως της ήταν αδύνατο να ψηφίσει ενάντια σε κάτι το οποίο είναι «προς το συμφέρον της χώρας».
Υποστήριξε ότι στο εσωτερικό της ΝΔ οι βουλευτές δεν έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν την άποψή τους, γεγονός το οποίο αποδίδει σε χειρισμούς του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Όπως σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη με βάση τους κανονισμούς μια φορά το μήνα πρέπει να συγκαλείται η ΚΟ του κόμματος, αυτό δεν έχει γίνει εδώ και τέσσερις μήνες.
Ερωτηθείσα εάν σκέφτεται το σχηματισμό νέου κόμματος, απάντησε ότι είναι πολύ πρόωρο να μιλά κανείς για κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου